Skip to content Skip to footer

"Viața și moartea sunt un singur fir,
aceeași linie văzută din capete diferite."

Lao Tzu

Casa funerară CARITABIL din Sibiu

Alături de familiile îndoliate încă din 1993

Unul dintre marile evenimente ale vieții, moartea, poate fi copleșitor pentru întreaga familie. Aceasta îi obliga pe cei rămași să își găsească un nou sens în lipsa persoanei iubite, iar durerea din acele momente îi împiedică în a avea o gândire clară, limpede, asupra a ceea ce au de făcut.

Suntem puternic afectați de această trecere în neființă a persoanei dragi atât de tare, încât nu găsim puterea de a stabili și coordona întreg procesul unei înmormântări.

Suntem aici pentru Dumneavoastră

Conștientizăm importanța preluării responsabilității de a organiza un astfel de ceremonial, suportul moral și consultanța funerara fiind un real spirjin în aceste clipe dificile.

Servicii funerare complete

Servicii funerare pentru pensionari

Pensionarii beneficiază de înmormântare completă în baza talonului de pensie.

De aceea unele pachete de servicii nu implică nici un cost din partea dumneavoastră.

sprijinul de care aveți nevoie

Servicii și produse funerare

Servicii funerare

consiliere gratuită, transport intern, spălat și îmbrăcat decedați, îmbălsămare, medic pentru întocmirea certificatului constatator al decesului, depunere la capelă sau la camera rece, închiriere capelă proprie, închiriere capac frigorific, repatrieri.
Află mai multe

Produse funerare

sicrie cu prețuri începând de la 980 de lei, garnitură sicriu, cruce scrisă, batiste, prosoape, lumânări mari și mici, colaci, parastas, pâine, cruci, pomană la restaurant/catering, vin (187 ml), apă și sucuri, pungi hârtie, colivă, coroane și aranjamente sicrie, monumente funerare.
Vezi toate produsele

Două capele

Cele două capele situate pe strada George Bacovia nr.3, Sibiu, sunt dotate cu aer condiționat, wi-fi, frigider, capac frigorific sau frigider mortuar, aparatură Pulsar Tech special concepută pentru dezinfectarea și decontaminarea aerului și suprafețelor.
Află mai multe